Kryetari i Bujanocit vendos flamurin kuq e zi në objektin e komunës

Me rastin e Ditës së Flamurit, festës kombëtare të Shqipërisë, flamujt kuq e zi Shqipërisë janë ekspozuar të dielën në mëngjes në objektin e Komunës dhe Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Bujanoc.

Flamuri shqiptar është vendosur nga kryetari Nagip Arifi në ballkonin mbi hyrjen e administratës komunale.

Këtë akt e përshëndetën me duartrokitje këshilltarët e shumicës shqiptare në Kuvend.

Përveç flamurit të Shqipërisë, aty janë edhe flamuri serb dhe ai i Bashkimit Evropian.

Festimi i 28 Nëntorit ka vijuar me një akademi ceremoniale në Shtëpinë e Kulturës.