Kryetari i Komunës së Qendrës do të martohet, dasma këtë fundjavë në Kosovë

Advertisment

Kryetari i komunës së Qendrës, Sasa Bogdanovic do të martohet të Dielën, njoftoi MMS.MK.

E zgjedhura e zemrës së tij është Jelena Braunovi. Nga Shkupi, mësuese në shkollën fillore “Kiro Gligorov”, me të cilën ka qenë në lidhje për disa muaj.

Reklame

Dasma nuk do të jetë në Maqedoni, por në Kosovë sepse ata u takuan atje.

Bogdanoviç e konfirmoi këtë lajm, dhe deklaratën e tij mund ta lexoni në MMS.MK./transmeton Tetova1.com