KSHZ sot dorëzon mendim tek presidenti për datën e re për zgjedhjet parlamentare

Advertisment

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot do të dorëzojë mendimin e tij në Kabinetin e presidentit për afatet e nevojshme për zbatimin e procesit zgjedhor.

Dje, presidenti Stevo Pendarovski u takua me anëtarët e KSHZ-së, me të cilën filloi mbledhja e informacioneve shtesë të dakorduara që do t’u ndihmojë liderëve të partive politike të caktojnë datë të re për zgjedhjet parlamentare.

Reklame

Presidenti Pendarovski i informoi anëtarët e KSHZ-së për qëndrimet e kryetarëve të partive politike dhe qëndrimin e miratuar konsensual që Komisioni duhet të dorëzojë mendimin për afatet e nevojshme për zbatim e procesit zgjedhor.