Ku dhe si përfundojnë donacionet e familjes së Zaevit dhe Mickoskit?

Pasi u raportua se familja e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, ka bërë sot një donacion humanitar prej 5.500 paketash për familjet në nevojë në qytetin e Strumicës dhe komunave për rreth, opinioni filloi të bënte një krahasim me donacionet edhe të familjes së kreut të VMRO-së Mickoski.

Nga sa dihet deri më tani, familja e Hristijan Mickoski ka dhuruar 30.000 euro, por për VMRO-në partia që ka pasuri të paluajtshme miliona euro.

Për dallim prej tyre, familja e Zoran Zaev dhuroi 135.000 euro në formën e pakove humanitare për kategoritë më të prekshme të qytetarëve në këto periudha të vështira kur të gjithë jemi të prekur nga koronavirusi.