Ku gjendet Agim Krasniqi, flet vëllai i tij

Mediumet sot kanë njoftuar se Agim Krasniqi nga Kondova, pasi ka shfrytëzuar vikend të lirë, nuk është kthyer në bùrgun e Shtipit, ku ka vuajtur dènimin.

Gazeta Lajm ka biseduar me Kadri Krasniqin, vëllaun e Agim Krasniqit. Ai thotë se familja nuk ka asnjë informacion për vendndodhjen e tij. “Nuk kemi shumë se çka të flasim, sepse as nuk e dimë ku gjendet Agimi.

Ne e kemi përcjellë të kthehet për në bùrg, kurse ku ka shkuar pastaj është vendim i tij. Ne si familje nuk kemi asnjë informacion”, deklaroi për gazetën Lajm, Kadri Krasniqi, vëllau i Agim Krasniqit.

Krasniqi, ishte liruar që ta kalojë vikendin në shtëpi, por meqë dje nuk është kthyer në bùrg ai udhëhiqet si i árrátisur dhe policia ka filluar ta kërkojë.

Edhe drejtori i bùrgut, Miki Todorov për Agjencinë Shtetërore Informative ka thënë se të gjitha institucionet janë njoftuar, si dhe Drejtoria për Kryerjen e Sanksioneve, gjykata dhe policia.

Todorov vë në dukje se viteve të kaluara Krasniqi ka shfrytëzuar pushime në shtëpi për fundjavë dhe gjithmonë është kthyer në bùrgun e Shtipit për vuajtjen e dènimit me bùrg. Shton se nuk kanë pasur kurrfarë indikacione se Krasniqi pas këtij pushimi për fundjavë nuk do të kthehet në bùrgun e Shtipit.

Ndryshe, Krasniqi është i dènuar me 15 vite bùrg dhe të njëjtin e vuan nga viti 2008, kjo do të thotë se ai ka vuajture 13 vjet dènim me bùrg, ndërsa i kanë mbetur edhe tre vjet.