Ku janë detajet? O qorre!”, çfarë thotë Renato Mekolli për ofendimet në emision

Advertisment
HTML Image as link

Pasi mori shumë kr itika në rrjet për sjelljen e gjuhën që përdor ndaj konkurretëve të “H ells Kitchen”, nuk ka munguar edhe një reagim nga Renato Mekolli.

Ka qenë komenti i tij “Ku janë detajet o q orre?”, që bëri që ai të shpjegohej menjëherë.

Reklame

Shefi i kuzhinës postoi një foto në Instagram, ku shfaqet me syze dhe shprehet se edhe ka mbajtur të tilla së bashku me familjarët e tij.

Ai shkroi se dëshira e tij për perfeksion nuk i justifikon fjalët me të cilat iu drejtua konkurrentes, por thekson se nuk kishte për qëllim ta of endonte.

Postimi i plotë:
Edhe shefi pendohet. Më rrëmben kuzhina dhe dëshira për perfeksion, padyshim kjo nuk justifikon atë qe i thash Erkiadës ne episodin e kaluar, njërës nga konkurrentet!

Një fjalë qe go diti si shigjete tek ajo dhe ju qe shihni programin! Unë kam mbajtur syze ashtu si edhe familjaret e mi, ndaj kurrsesi qëllimi im nuk është të ofendoj askënd, i bashkohem thirrjes suaj!

Se duhet të evitojmë këtë mënyrë komunikimi! Ama nga ky gabim të gjithë një mesazh e morëm: Se kur themi të tjerëve një fjalë të sh ëmtuar, i lë ndojmë ata! Nga programi i pamë të dyja anët e medaljes, atë që “gjuan me fjalë” dhe personin që vuan nga ato! Mos harroni diçka, H ells Kitchen është një show! Unë ju kërkoj të mos imitoni asgjë çfarë ndodh aty!