Kufijtë e Hungarisë mbesin të mbyllur

Austrian police officers attend border controls on the Highway A4 near Nickelsdorf, at the Austrian-Hungarian border crossing, in early hours on September 16, 2015. Austrian and Slovakian authorities followed Germany's lead in reimposing border controls, as the EU's border agency said more than half a million migrants had been counted at the bloc's borders so far this year. AFP PHOTO / JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Advertisment
HTML Image as link

Hungaria edhe më tej do t’i mbajë të mbyllur kufijtë e saj dhe do t’i bëjë maskat për fytyrë të obligueshme nëpër kinema, teatro dhe institucione sociale që të pengohet përhapja e koronavirusit, deklaroi sot kryeministri Viktor Orban.

Mediumet britanike transmetojnë se Orban ka thënë se vala e dytë e pandemisë pritet ta arrijë kulmin rreth dhjetorit ose janarit.

Reklame Reklamë:
Qries

Kryeministri hungarez theksoi se qeveria e tij ka vendosur kufizim të çmimit të testeve të Kovid-19 nga 19.500 forintë (54 euro).