Kumanova në panik pas lajmit të karantinës, qytetaret janë jasht për furnizim

Qytetarët e Kumanovës pas vendimit të qeverisë për karantinim të qytetit shkaktohet një panik.

Qeveria vendosi masa të rrepta dhe të gjithë qytetarët dalin jashtë për t’u furnizuar me ushqim.

Reklame

A mendon qeveria dhe shtabi për menaxhimin me krizat se kjo mund të bëj dëm tek qytetart për eskalim të situatës me virusin.

Probabiliteti është shumë I madh që virusi të shpërndahet në kaose të shkaktuar si kjo e Kumanovës.

Qytetarët janë në markete ku disa nuk respektojnë distancën, qarkullimi nga fshatrat është teper I lartë dhe se qytetarët gjenden jashtë pa masë dhe kujdesë.

I bëhet thirrje qytetarëve për vetedije dhe pa panik sepse pasojat mund të jenë shumë të medha.