Kurti ndërron veturën, nga Volvo në BMW Qeveritare

Kryeministri i ri i Kosovës, Albin Kurti me të marrë mandatin e kreut të ekzekutivit, ka ndryshuar edhe veturën me të cilën do të udhëtoj.

Ashtu siç e parasheh edhe protokoli shtetëror Kurti do të ketë në shfrytëzim një veturë dhe do të shoqërohet nga mbrojta e afërt e Policisë së Kosovës. Përderisa në seancë kishte ardhur me veturën e tipit ‘Volvo’ ai nga Kuvendi është larguar me veturën e tipit ‘BMw X5’ i shoqëruar edhe nga mbrojta e afërt.