Kush është Artan Grubi, zv/kryeminisër i parë i Qeverisë? Grubi: Kam punuar në Tribunalin e Hagës

Advertisment
HTML Image as link

Zëvendëskryeministri i parë shqiptarë në Qeverinë e vendit, Artan Grubi në emisionin “Click Plus”, thotë se para se të futet në politikë ka punuar në shumë organizata ndërkombëtar. Grubi shton se ka punuar edhe në Tribunalin e Hagës.

“Është hera e parë që jam pjesë e ekzekutivit dhe marr detyrë në ekzekutiv. Kam qenë deputet në dy mandatet e kaluara, para asaj kam qenë funksionar partiak dhe para asaj gjithsesi kam qenë pjesë e shoqërisë civile dhe pjesë e organizatave ndërkombëtare. “Zgjohu”, kam punuar me organizatat ndihmëse amerikane, më pastaj kam punuar në Tribunalin e Hagës, kam punuar tre vite për NATO-n në zyrën politike kam qenë këshilltar politik”, theksoi Artan Gurbi në emisionin Click Plus në TV21.

Reklame Reklamë:
Qries