Kush është Muzafer Bajram?! Ministër pa resor apo ministër pa aktivitete?! (VIDEO)

Edhe një ditë e zakontë në lagjen Shuto Orizarë. Për qytetarët e kësaj lagje koha sikur kur nuk është ndalur. Gjatë vizitës sonë pamë rrugë të mbushura përplot, tezga të stërmbushura në treg. Thonë se edhe në kohë të pandemisë janë harruar nga institucionet kompetente.

Kalimtarët e rastit i pyetëm se a e njohin ministrin pa resor, i angazhuar për gjendjen e romëve, Muzafer Bajram dhe çfarë ka bërë ai për popullatën rome që kur është në këtë post.

Reklame

Anketë me qytetarë: