Kush është picajolli tetovar që shiti 900 pica për një ditë

Njihuni me pizzamenin që shiti 900 pizza për një ditë në restorantin ku punon në Tetovë. Bëhet fjalë për Amet Ametin i cili ounonnsi picajoll në restorantin e Prima Center në Tetovë.

Ai vjen nga rrethina e Tetovës, nga fshati i quajtur Kapazhdoll. Në natë e Vitit të ri ai ka bërë të pamundurën duke shitur 900 pizza që kanë kaluar nëpër duart e tij mjeshtërore.

Reklame

Ky është një rekord që asnjëherë nuk ka ndodhur në vendin tonë.
Ameti merret me këtë punë 5 vjet të plota dhe ky është një sukses i arritur për një kohë relativisht të shkurt.