Kush i tha Che Guevara Talat Xhaferit?

Advertisment

Talat Xhaferi është Che Guevara jonë, ai hyri në qeveri direkt nga një guerile, tha deputeti Dimitar Apasiev nga e majta i cili, siç tha ai nga rrëmuja parlamentare, partia e tij nuk do të votojë për rizgjedhjen e ish-kryetarit të Kuvendit, shkruan plusinfo, përcjell INA

Duke e quajtur shpjegimin e propozuesve për rizgjedhjen e Xhaferit “të lavdërueshëm”, Apasiev vuri në dukje se ai, si ish kryetar i Parlamentit të Maqedonisë, kishte një qëndrim injorant ndaj propozimeve të opozitës, të cilat zakonisht përfundonin në shportë.

Reklame

Apasiev vuri në dukje se Maqedonia është i vetmi vend në botë në të cilin ka tre flamuj në parlament, megjithëse sovraniteti i vendit vjen nga qytetarët dhe vetëm flamuri i Republikës së Maqedonisë duhet të qëndrojë.

Shtetet e Bashkuara nuk e bëjnë këtë, shtoi Apasiev dhe me ironi sugjeroi që të vendoset një flamur amerikan për të ditur se kush është në krye këtu.