Kush ishte Fadil Vokrri

765
#

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri ka ndërruar në jetë gjatë ditës së sotme pas një sulmi në zemër.
Ka ndërruar jetë presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, në moshën 57-vjeçare, i lindur me 23 qershor, 1960.

“Besohet të ketë qenë sulm në zemër, por jemi duke pritur raportin mjekësor…”.

Fadil Vokrri, është më meritori që sot Kosova është e pranuar në FIFA e UEFA.cAi ishte ndër lojtarët më të pëlqyer të ish Jugosllavise në fund të viteve tetëdhjeta.

Ishte shpallur futbollist viti, ne vitin 1986 ne ish Jugosllavi, dhe ishte kërkuar nga Juventusi.