Kuvajti i bën bojkot produkteve franceze: Në shum markete shkruhet ”mos guxoni ta prekni të dërguarin e Zotit” (FOTO)

Kuvajti i bën Bojkot produkteve franceze.

Në shumë supermarkete shkruhet: Mos guxoni ta prekni të dërguarin e Zotit. (paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të)  Për shkak të mbështetjes së shtetit Francez të karikaturave tallëse ndaj profetit Muhamed a.s kemi vendosur që ti bejm bojkot të gjitha produkteve franceze deri në një lajmërim tjetër.

Reklame

Kjo si një përpjekje për ti dal zot figurës së profetit Muhamed a.s.

Burimi
Agjencia Rasd e lajmeve.

FOTO: https://www.facebook.com/mrekullitecekuranekuran/posts/4781446831896085