Kuvendi sot pritet të votojë Ligjin për reduktimin e mysafirëve

AdvertismentCustom Text

Ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse do të gjenden në seancën e 19-të kuvendore të caktuar për sot, derisa rishikimi i Buxhetit me siguri do të caktohet seancë e re më 29 tetor, sepse ai ende nuk është kthyer nga Qeveria.

Dinamika javore e punës së Kuvendit është caktuar në takimin e djeshëm të rregullt të së hënës të koordinatorëve të grupeve të deputetëve me kryetarin e Parlamentit Talat Xhaferin.

Reklame

Custom Text

Përveç ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse, në rend dite të seancës së nesërme pritet të jetë edhe Ligji për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi.

Nga VMRO-DPMNE-ja opozitare e përsërisin qëndrimin se do të marrin pjesë në seancë, por se do të votojnë të përmbajtur për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse.