Ky është haxhi Eljasai nga Kumanova që sot ndërroi jetë nga rasti i tragjik në Ramanli

Sot në mëngjes ka ndërruar jetë edhe një anëtar i familjes Alimi nga fshati Ramanli, duke çuar kështu numrin e viktimave në 7. Tragjedia në këtë familje ndodhi kohë më parë gjatë shpërthimit të një bo mbole gazi.

“Familjar, miq me dhimbje te thelle ndaj lajmin me ju. Sot në mëngjes si pasoje e tragjedisë ne fshati Rramanli ndërroi jete edhe anëtari i 7 i familjes Alimi, nipi im i familjes time, haxhi Eljasa Alimi.
U takofshim ne boten tjetër. Do te kujtoj sa te jetoj!”, shkruan një familjar i tanimë të ndjerit.

Reklame

Familjarët, miqtë dhe të gjithë ata që e kanë njohur rrëfejnë se Eljasai ka qenë një njeri dhe familjar shembullor dhe besimtar i devotshëm.
“Zoti e deshti pranë tij dhe e mori”, thonë ata duke folur vetëm fjalë të mira për Eljasain e ndjerë./Lajm