Ky është i riu nga Negotina që ndërroi jetë në aksident trafiku

Fmiljarët kanë njoftuar se i riu 22 vjeçar që humbi jetën në aksident është Armiri nga fshati Negotinë.
Të Allahut jemi dhe vetem te Ai do te kthehemi

Me shumë dhimbje morëm lajmin për humbjen e Arminit 22 vjeçarë nga fshati Negotinë në aksident trafiku!!

Reklame

Zoti ju dhasht durimin familjes,miqëve!! Zoti të mëshiroftë qofsh i Xhennetit!

Varrimi ora 15.30!!