Ky është mërgimtari që i dha 100 mijë euro për fondin “Kurti”

Fondi Emergjent i Qeverisë për Covid-19 sot ka pranuar edhe 100 mijë euro.
Paratë janë dhënë nga Bajram Shala, mërgimtari i cili jeton dhe punon në Gjermani.

Deri dje në këtë fond kanë qenë të derdhura edhe plus 100 mijë euro të tjera.
Sot, ende nuk dihet sa para janë mbledhur krejtësisht.