Ky është ndryshimi që do të pësojë Rruga e Kombit

Advertisment
HTML Image as link

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka bërë të ditur se po vazhdojnë punimet në Rrugën e Kombit.

Rama ka publikuar një video në llogarinë e tij në Facebook ku ka treguar se ura do të jetë e varur në gjatësi 310 metra.

Reklame

“Vijon pa ndërprerje puna për veprën e munguar të Rrugës së Kombit, Urën e Madhe të Kukësit mbi Drin.* ura do te jete e varur në 310 m gjatësi dhe struktura e saj mbajtese kryesore, do te jete një element mbresëlënës prej çeliku special, me hapesirë 270m dhe lartesi 50m”, ka shkruar Rama.

Video:

https://fb.watch/5g3yfA4PLL/