Ky është sekreti që Shyhrete Behluli vetëm po rinohet

96

Kënëgatarja e cila njihet që një periudhë të gjatë në skenën muzikore, është shembull për të gjithë të tjerët.

Emri i Shyhrete Behlulit dëgjohet prej shumë personave, sidomos gjinia femërore që gjithmonë janë kurioze së si çdo here është në formë dhe shkëlqen në çdo paraqitje, shkruan “Kosovarja”.

s

Edhe pse ka një karrierë të bujshme, ajo aktivitetet dhe projektet e ndryshme nuk i ndal, e cila sjell gjithmonë të reja për adhuruesit e saj.

Epo, që ta kesh një fytyrë dhe një dukje kaq të veçantë duhet që të jesh e zonja dhe me një përkushtim të jashtëzakonshëm në vetvete.

Por, ajo që e dallon gjithmonë Shyhretën është buzëqeshja e saj unike e cila po e rinon çdo ditë e më shumë.

Kudo dhe në çfarëdo ambienti, në fytyrën e saj rrezaton gjithmonë buzëqeshja e ëmbël që e ka. /Kosovarja/o