Ky është shefi më i mirë në botë: Si shpërblim u blen punëtorëve banesa dhe makina

Savij Dholakia është një shef që i ka befasuar puntorët e tij duke i dhuruar banesë dhe vetur për secilin puntorë të tij dhe ka treguar një shembull të mirë se si duhet të trajtohen puntorët . Savij Dholakia i ka shpërblyer punëtorët e tij me 400 banesa dhe 1,260 vetura, për shkak të arritjes së qëllimeve të kompanisë.

Dholakia pronar i ‘Hare Krishna Exports’ në Indi, një kompani që eksporton diamant në rreth 50 vende përreth botës.

Ai tha: “Qëllimi ynë është që çdo punëtor të ketë shtëpinë dhe veturën e tij brenda 5 viteve të ardhshme. Kështu që ne vendosëm t’i shpërblejmë ata me vetura dhe shtëpi”.