Ky është shqiptari, anëtarë i ri i komisionit maqedono-bullgar për çështje historike

Advertisment

Qeveria ka caktuar Isamedin Azizin anëtar të Komisionit Maqedonas-Bullgar për Çështjet Historike.
Vendimi u mor në seancën e sotme të qeverisë, dhe siç mësoi Telma, komisioni nuk ishte informuar për këtë.

Qeveria thotë se Azizi zëvendëson Aleksandar Litovski, nga Instituti i Historisë Kombëtare, kontrata e të cilit ka skaduar.

Reklame

Azizi bëhet anëtar i komisionit me propozim të Ministrisë së Punëve të Jashtme.