Ky është shqiptari nga Maqedonia që v rau gruan e tij (FOTO)

126
#

Një shqiptar nga Maqedonia e Veriut, vr au gruan e tij me th ikë, derisa, më pas u arratis për në Zvicrën lindore, ku u kap nga autoritetet, shkruan gazeta Blick.

Vr asja në Dietkon ndodhi të hënën pasdite, derisa personi që identifikohet me emrin Ilir B nga Maqedonia kishte marrë një thikë me të cilën e kishte v rarë gruan e tij.

Pak aktit, burri u arrtis për në Zvicrën lindore, derisa, ai me vete e mori djalin e tij të vogël – për të cilin thuhet se ka qenë në banesë gjatë kr imit.

Vetëm pak kohë më vonë, autori i krimit kapet në Trübbach SG.

Një anëtar i familjes i vrasësit thotë se çifti jetonte veçmas.

“Ajo i kishte thënë atij se nuk lejohej të shihte katër fëmijët për ca kohë”. Ai së fundmi u lejua t’i vizitojë ata përsëri, kështu që ai mori me qira një dhomë afër shtëpisë së tyre.

Gruaja donte të ndahej nga burri i dhunshëm.

Një mik i vi ktimës është tronditur: “gjithçka është shumë e pabesueshme dhe tragjike”. Luiza është përpjekur që sa kohë të shpëtoj nga ai, sepse ishte i dh unshëm dhe e keqtrajtoi.

Një fqinj në vendngjarje ka bërë të ditur se e kishet dëgjuar në mëngjes burrin duke bërtitur.