Ky është shqiptari që ia ka dridh parketin ish jugosllavëve (FOTO)

Ish mundësi Shaban Tërstena, është shqiptari që ia ka dridh parketin ish jugosllavëve në mundje. Është fitues i medaljes së artë olimpike në vitin 1984 në Los Anxhelos dhe fitues i medaljes së argjendtë në vitin 1988 në Seul.

“Kampioni nuk lind, por bëhet kampion vetëm duke stërvitur shumë, shumë më tepër. Nëse doni të bëheni kampion, duhet të dini se çfarë kanë thënë kampionët më të mëdhenj në historinë e sportit dhe unë jam një nga ata sportistët që kam stërvitur shumë. Ia kam dëshmuar botës duke fituar 19 medalje botërore, medalje olimpike, evropiane, botërore dhe mesdhetare”, shkruan Tërstena.

Reklame