Ky është vëllai i Adelines që nuk e nj ohëm kurrë (FOTO)

Adelina Ismaili, ylli i padiskutueshëm i muzikës dhe ekranit, së shpejti rikthehet me sezonin e ri të emisioneve të saj.

Adelina, padyshim që mbetet në vëmendjen e publikut, sepse karriera e saj është e gjatë dhe e bujshme.

Këngëtarja senzacionale është motra e madhe e Emes dhe Zanfines, me të cilat lidhjen e ka shumë të fortë dhe speciale, shkruan “Kosovarja”.

E dinim që Adelina ka vetëm dy motra, por në këtë postim ajo thotë se e ka edhe një vëlla. Në fakt, është miku i saj frizer që ajo e konsideron si vëlla.