Ky person është në kërkim, lajmëroni policinë nëse e shihni

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij lëshon kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

Reklame

VALDET (Muharrem) BERISHA i lindur me 19.11.1988 në PEJË.
I pandehuri është i kërkuar për veprën penale:
“Blerje Posedim shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e Narkotikëve”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim sjelljen e tyre para drejtësisë.
Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)