Ky qytet në Maqedoni ka nevojë për mbledhës të mollëve, paga 1200 denarë dhe ushqimi

Advertisment
HTML Image as link

Ushqim i paguar dhe rreth 1200 denarë në ditë.

Ky është çmimi që pritet t’u ofrohet mbledhësve të mollëve në Prespë.

Reklame

Sezoni i mbledhjes së mollëve filloi në fund të shtatorit dhe zgjat deri në fund të tetorit, raportoi Centar.mk.

Puna është e nevojshme për paketimin dhe ruajtjen e mollëve, për të cilat paga ditore është e ngjashme, dhe ka një nevojë të vazhdueshme për një punë të tillë./transmeton tetova1