l thanë hiq shaminë, sot ajo është e para gjykatëse me shami në Britaninë e Madhe

I thanë hiq shaminë, sot ajo është e para gjykatëse me shami në Britaninë e Madhe

“Familja me tha mua kur kisha intervistën për bursë, që të heq shaminë në mënyrë që reduktojë shancet për përzgjedhje. Ishte momente definuese për karrierën time. E mora rrezikun dhe vendosa të mbajë shaminë.

Reklame

Jo vetëm që u përzgjodha për bursën në shkollën e ligjit, por sot pas 17 vite eksperiencë me ligjin, un[ jam emëruar si gjykatësja e parë e veshur me shami në Britaninë e Madhe”/KohaIslame.com