La Zvicrën për të bërë b iznes me dele në Kosovë (VIDEO)

Advertisment

Pamjet magjepsëse të bjeshkëve të Strellcit si dhe jeta në stane u pasqyrua sot përmes emisionit “Diçka po zihet”. U tregua si gratë e këtij vendi përgatisin djathin, kosin dhe bylemtit në përgjithësi.

Në bjeshkët e Strellcit kultivohen bagëtitë si lopë e dele. Një tregim i veçantë erdhi edhe nga Enver Kapitaj.

Reklame

Ai nga dashuria e madhe që kishte për delet la jetën në Zvicër si dhe një ofertë për të shkuar në Francë vetëm për t’u kujdesur për to.

 

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

Gepostet von RTV21 am Sonntag, 18. Oktober 2020