Labi blen 5 mijë maska për qytetarët, tregon me çfar çmimi i ka blerë

Labinot Tahiri përmes një statusi në ‘Facebook’, ka treguar se këto maska do të iu dhurohen falas qytetarëve.

“Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot! Mbrem, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…! Ishalla askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpër shkolla përmes institucioneve”.

Reklame

Më pas ai permës një video tregon se do të bëjë të mundshme edhe takimin me drejtorat e shkollave, për shperndarjën e këtyre maskave , edhe pse tashmë ka filluar shperndarja e tyre.

“Të dashur miq unê veprova tani na mbetet me u takua me drejtorat e shkollave dhe qe ti shpêrndaj se paku nga 200-300 në ndonje shkollë! Me shumë perpjekje janë siguruar sepse nuk ka! Nese mundemi do të siguroj edhe numër tjetër”, shkruan Labi në videon e postuar.