Labi: Xhamijat dhe Kishat nuk duhen të mbyllen, sëpaku aty le të lutemi për të ndaluar Koronavirusi

Propozim, ndosht edhe mund te gaboj.

Kishte qenë e udhës që objektet Fetare të mos mbyllen! Se paku të bejnë ato lutjet për te ndaluar këtë të keqe që mund ta prek edhe popullatën tonë!

Reklame

Xhamia e Kishat, le të punojnë edhe ashtu ka shumë prej tyre që shteti nuk i ka ndertuar por popullata.

Mendoj se aty kur takohen nuk e kanë obligative të përshendeten me dorë dhe mendoj plotësisht që janë tē pasterta sepse janë vende ku lutem për ballë Zotit.

Po ashtu, do të shikoj edhe ne objekte Fetare qysh nga nesër të dergoj vullnetarisht Maska për mbrojtje edhe jasht tyre.!!

Larg qoftë të ndodhë ndonje fatkeqesi!

Me respekt, Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.