Lagje e bukur me pamje evropiane në fshatin Trebosh

Advertisment

Lagje e bukur ne fshatin Trebosh afer Tetoves

Këtë javë edhe një lagje në Trebosh, morri pamje të infrastrukturës evropiane.
Kësaj rradhe Komuna e Zhelinës nuk ishte vetë kontribuese e ndërtimit të kësaj rruge kaq të bukur, por në krah ishte edhe Vesel Ahmedi, njeriun që gjithmonë i buzëqeshur dhe me zemër bujare ishte investitori kryesorë i ndërtimit të kësaj rruge.

Reklame

Si mos jemi krenarë me njerëz si Veseli. Një qytetar shembullor e për çdo lëvdatë.
Faleminderit familjes Veseli për këtë kontribut patriotik, që i ndihmoi Komunës dhe qytetarëve.

Lusim Zotin që të shtohen “Vesela” tjerë gjithandej.