Lajm i fundit: Banorët e Siniçanit korrën fitore, arrihet marrëveshje për ujësjellësin!

Advertisment

Pas 20 gushtit pritet të vazhdojnë punimet për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan. Kryetari I komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili, ka deklaruar për Alsat-m se është arritur kompromis me qeverinë, për të përgatitur bashkërisht projektin për ujësjellësin që do të sigurojë ujë për banorët e fshatit, transmeton Gazeta Lajm.

Kjo është një fitore e banorëve të këtij fshati, të cilët me qëndresën e tyre dhanë shembull se si duhet përballur me presionin policor dhe politik, shembull që moti kohë u ka munguar shqiptarëve jo vetëm në Pollog, por edhe në Maqedoninë e Veriut.