Lajm i mirë nga Italia, bie numri i të infektuarve dhe i të vdekurve nga koronavirusi

Vazhdon trendi në ngadalësim i pandemisë së koronavirsusit në Itali
Italia sot regjistron 604 viktima në 24 orët e fundit.
Numri total i viktimave ka arritur sot në 17,127.

Numri i personave të infektuar nga nisja e pandemisë deri më sot është 135,586 e janë regjistruar 3,039 raste më shumë se një ditë më parë.

Numri i pacientëve në terapi intesive është 3,792 me një ulje të ndjeshme me një ditë më parë me 106 pacientë më pak.

Numri i pacientëve të shëruar është 24,392 me 1,555 pacientë të shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Në rajonin e Lombardisë numri i përgjithshëm i viktimave është 9,484 e janë 282 viktima më shumë se një ditë më parë.

Të infektuarit në Lombardi kanë arritur sot në 52,325 e janë 791 raste pozitive më shumë të shënuara gjatë 24 orëve të fundit.