Lajmërohet Gruevski pas marrjes ”JO” nga BE-ja, ka një mesazh për Zaevin

136

Ish kryeministri Nikolla Gruevski edhe këtë herë ka komentuar vendimin e kryeministrit Zaev të shkojë në zgjedhje të parakohëshme si dhe ka komentuar edhe ndodhitë e fundit politike në vend si dhe mosmarrjen e datë për hapjen e bisedimeve me BE-në.

‘Shkak i vërtetë që Zaev vendosi në zgjedhje pas mos suksesit për hapjen e bisedimeve me BE është qëllim i tij që përsëri të de monizojë opozitën dhe të lusë për përkrahje ndërkombëtare në zgjedhje, dhe vlerësimi i tij është që të vendos ndonjë përallë të re sado b indëse të jetë që të kërkojë atë ndihmë. Ai është i vetëdijshëm se nuk ka sh ancë që populli t’i jep përkrahje me të cilën do të kishte tuar e pas zgjedhjeve të tojë dhe të formojë qeveri’, shkruan mes tjerave ish kryeministri Gruevski.