RMV, shtatë personat janë negativ në testin për koronën, nga Tetova, Kumanova, Kërçova dhe Ohri

Rezultatet e shtatë pacientëve të cilët paradite janë testuar janë negativë në koronavirus, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Pacientët të cilët sot janë testuar janë nga Kumanova, Tetova, Kërçova dhe Ohri, dy gra shtatzëne nga Dibra dhe një pacient nga Kërçova, brisi i të cilëve ka arritur përmes QSHP Shtip.

“Testi i pacientit nga Kërçova është negativ, por për shkak të simptomave tipike të virusit, i njëjti përsëritet. Ministria e Shëndetësisë do të informojë për rezultatin”, theksohet në kumtesë.