LAJMI FUNDIT/ 862 raste të reja, 14 të vdekur

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2699 teste dhe janë regjistruar 862 raste të reja me Covid-19 në: Shkup-390, Kumanovë-22, Shtip-28, Prilep-55, Tetovë-48, Strugë-9, Veles-53, Manastir-31, Ohër-18, Kavadarci-24, Gostivar-18, Gjevgjeli-12, Strumica-27, Kriva Pallanka-10, Radovish-7, Krushevë-2, Kocani-25, Probishtip-12, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-1, Pehchevë-3, Berovë-3, Valandovë-6, Vinicë-9, Delçevë-5, Kratovë-6, Sveti Nikole-6, Kërçovë-17, Resnjë-3, Negotinë-8.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 223 pacientë të shëruar nga: Shkupi-75, Kumanova-9, Stip-10, Prilep-16, Tetova-27, Veles-6, Manastir-13, Kavadarci-6, Gostivar-5, Gjevgjeli-14 , Strumica-14, Radovish-6, Kocani-7, Demir Hisar-2, Berova -3, Pehcheva-1, Kratovo-1, Sveti Nikole-2, Kërçovë-4, Resnja-1 dhe Negotina-1.

Reklame Custom Text

14 persona vdiqën, pesë pacientë nga Shkupi (35, 82, 62, 90 dhe 77), një nga Prilep (54), një nga Tetova (88), një nga Struga (66), një pacient nga Velesi (78), një nga Manastiri (76), dy pacientë nga Strumica (63 dhe 68), një nga Radovish (66) dhe një pacient nga Resnja (83).