LAJMI FUNDIT: A.ksion policor në disa vendbanime shqiptare

74
#

LAJMI FUNDIT: Aks.ion policor në disa vendbanime shqiptare

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj. Sipas informatave që ALSAT siguroi nga burime të tij, bëhet fjalë për një ak.sion që ka përfshirë bashkë jo vetëm policinë por edhe ndërhyrjen e shpejtë, duke shkaktuar pa.nik te qytetarët./Alsat