Lajmi FUNDIT: Arrihet marrëveshja Besa – Zaev

168

Më në fund arrihet marëveshja në mes Bilall Kasamit dhe Zoran Zaevit. Ne Ligjin kushtetues nuk do të radhiten përcaktimet e shtetësisë.
Për maqedonasit do te vlejë “makedonsko”, ndërsa për shqiptaret /e Maqedonisë.

Me Ligj poashtu do të rregullohet që në letërnjoftime te shtohet grafa e përkatësisë etnike.
Për diasporën pranohet amendamenti që të radhiten bashkësitë etnike.