LAJMI FUNDIT: Falimenton banka Eurostandard (VIDEO)

Advertisment

Alsat mëson se banka Eurostandard e Trifun Kostovskit shkon në falimentim.

Nuk dihet fati i kredive dhe kursimeve të qytetarëve. Për të mësuar më shumë detaje do të lidhemi drejtpërdrejt me gazetaren Andrea Çobanova e cila ndodhet përpara bankës Eurostandrad./Alsat M

Reklame

 

 

VIDEO: https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/311502463434013