Në këtë natë të Ramazanit ndërron jetë hoxha i njohur i fshatit Bojanë , Mulla Dina

Fshati Bojane ne rrjetin social facebook lajmeron per vdekjen e hoxhes se njohur Mulla Dina..

Eselamu alejkum

Sot pak minuta para iftarit ja dorëzoj shpirtin Allahut hoxha më i vjetër i Bojanës i njohur me emrin Mulla Dina – Salahudin ef. Mustafa, varrimi do të bëhet nesër ora 11:30 min.
Allahu e mëshiroft dhe xhennetin ja mundësoft!