LAJMI FUNDIT/ Palestina s ulmon Izraelin

R aketa janë hedhur në drejtim të Jeruzalemit nga Gaza, midis tensioneve në mes të Izraelit dhe Palestinës.

Asnjë lëndim nuk u raportua, megjithëse parlamenti i Izraelit u evakuua ndërsa tingëllonin sirenat, raporton BBC.

Reklame

Sundimtarët e Hamasit në Gaza kishin kërcënuar të s ulmonin, pasi që qindra palestinezë u p lagosën në përleshjet me policinë izraelite të hënën.

Ditët e kaluara kanë parë dh unën më të rëndë në qytet pas shumë viteve.

Më shumë se 300 palestinezë u p lagosën në konfrontimet me policinë izraelite jashtë xhamisë Al-Aqsa në Jeruzalemin Lindor.