LAJMI FUNDIT/ Vr iten 2 persona në Shkup

Dy persona kanë mbetur të vr arë sot herët në mëngjes në një gra bitje të ka zinos në rrugën “Magjistralja e Adriatikut” në Shkup.

“Më 15 shkurt 2020 në ora 04:47 minuta në SPB – Shkup është denoncuar se në ka zinonë që gjendet në rrugën “Magjistralja e Adriatikut” në Shkup, katër persona të ar matosur janë futur brenda k azinosë dhe kanë filluar të gjuajnë ndaj personave prezent në Kazino, me çrrastë kanë që.lluar 22 vjeçarin V.H. nga Kosova, i cili ka ndërruar jetë në vendngjarje./Alsat/