LAJMI I FUNDIT/ 127 të infektuar dhe 8 viiktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 904 testime dhe janë regjistruar 127 raste të reja covid

Shkup 57 Kumanovë 4 Shtip 13 Tetovë 6 Strugë 10 Ohër-7 Kavadarci 1 Gostivari 8 Probistip 2 Demir Hisar 1 Kratovë 2 Sveti Nikole 12 Kërçovë 4

8 persona kane humbur jeten, pesë pacientë nga Shkupi, një nga Tetova, një nga Struga dhe një pacient nga Kërçova.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 83 persona të shëruar nga:

Shkup 35 Shtip 8 Tetovë 33 Veles 1 Gostivar 5 Pehchevë 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 85.820 testime covid-19. Sot nuk ka prova brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9153, numri i pacientëve të shëruar është 4810, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3921.