LAJMI I FUNDIT/Aksion i madh policor në Karposh

80

Një aksion i madh policor është duke u zhvilluar për momentin në Karposh për të arrestuar ata që ishin përfshirë në incidentin e armatosur në hotelin Aleksandar Palace.

#

Stacioni policor Karpos është nën rrethim. E gjithë hyrja në të është bllokuar nga policia.
Dy ditë më parë pati incident me armë zjarri në hotel Aleksandar Palace dhe për këtë policia është në kërkim të tyre.