LAJMI I FUNDIT, Aksion i madh policor në Saraj (DETAJE)

Aksion i madh policor është duke u zhvilluar në Komunën e Sarajit.

Siç mëson TV21, mësohet se aksion po zhvillohet në fshatin Krushopek dhe ka të bëj me konfiskimin e 1.3 tonëve ko kain ,Aksione akoma është në rrjedh e sipër ndersa portali jon do tiu mbaj të informuar me ngjarjen…