LAJMI FUNDIT: Ardita Sinani, zgjedhet kryetare e Preshevës

Ardita Sinani është zgjedhur sot kryetare e Preshevës.

Zgjdhja e saj në krye të komunës erdhi pasi partitë shqiptare atje arritën koalicion, duke lënën kështu në opozitë Alternativën e kryetarit të deritanishëm, Shqiprim Arifi, shkruan Reporteri.net.

Reklame

Njoftimi i bërë nga Shaip Kamberi:

Uroj Arditën për zgjedhjen e sajë në krye të Komunës së Preshevës duke e uruar të qeverisë drejtë, dinjitetshëm dhe të jetë në krye të detyrës për një Preshevë të re.

Uroj poashtu partnerët e koalicionit, z. Ragmi Mustafa për pozitën e zv/kryetarit të komunës e z. Sami Salihu për pozitën e kryetarit të Kuvendit komunal.

Presheva iu kthye Preshevës.

Prandaj, uroj gjithë këshilltarët e kuvendit komunal për pjekurinë politike të treguar sot.