LAJMI I FUNDIT/ Hoti dhe Vuçiç nënshkruajnë marrëveshjen në prani të Donald Trump

Advertisment

LAJMI I FUNDIT/ Hoti dhe Vuçiç nënshkruajnë marrëveshjen në prani të Donald Trump

Nënshkruhet marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë në SHBA. Duket se në takim i pranishëm është Presidenti i SHBA, Donald Trump kurse në krahë të tij Vucic dhe Hoti.

Reklame