Lajmi mirë/ Qeveria përgatit kartela pagesore për qytetarët, ja kushtet që duhet për ti marrë paratë

Advertisment

Qeveria ka siguruar 18 milion euro, para për mbështetjen e më shumë se 100,000 qytetarëve. Ata së pari do të duhet të plotësojnë disa kushte për t’i marrë paratë.

Prioritet do të kenë të papunët. Informacionet jozyrtare nga Qeveria thonë se do të ndahen karta pagesore me të cilat do të mund të blihet nëpër markete, objekte të gastronomisë.

Reklame

Por edhe të shpenzohen për shërbime të ndryshme si parukeri dhe sallone bukurie.

Kjo është pjesë e grupit të tretë të masave qeveritare për të ndihmuar ekonominë.